lkbh logo (2)Ta kontakt med oss på hordaland@lkb.no

  • Leder:  Annegunn Løtveit Stokke, tlf 988 35 798
  • Nestleder: Marianne Rivli
  • Økonomiansvarlig: Nina Gertrud Eldfrid Brynjelsen
  • Sekretær: Kjersti Ane Østvik
  • Styremedlem: Mona Nygård Turøy
  • Varamedlem: Florence Sichone Mjeldheim
  • Varamedlem Anne Marie Elvebakk

Kontaktperson på Os: Rita Samdal, tlf: 959 46 647

Kontaktperson Voss: Anette Dahle Hegle, tlf: 909 57 591

Kontaktpersoner Stord og Bømlo: Ann Iren Laupsa, tlf: 954 27 589 og Esther Undheim, tlf: 936 74 590

Trenger du en og snakke med?

LKB Hordaland har 3 likepersoner du kan ringe for å få snakke med en kvinne som har de samme utfordringene som deg selv. Det er: Marianne Rivli, Mona Nygård Turøy og Tina Liadal Herrevold. Vi i LKB Hordaland har et felles telefonnummer for likepersonene som er:  31 42 06 20

Våre likepersoner har taushetsplikt. Lurer du på hva en likeperson er, og kan bidra med, kan du lese mer om det på lkb.no

VARMTVANNSTRENING!

LKB Hordaland arrangerer varmtvannstrening for medlemmer hver onsdag i terapibassenget på Haukeland Universitetssykehus fra klokken 19.00-20.00. Vi har instruktør som trener oss. Vannet er godt oppvarmet, og det er lett å komme i bassenget uten bruk av trapper. Gravide kan også delta. For mere informasjon send en e-post til hordaland@lkb.no, eller ta kontakt med kontaktpersonen for badingen Marianne Rivli, tlf:  48 95 94 19

MEDLEMSFORDELER FOR MEDLEMMER I LKB HORDALAND:

MEDLEMSFORDELER HOS VANNKANTEN:

AVTALE OM BADING FOR MEDLEMMER I LKB Hordaland.

• Tilbudet gjelder alle hverdager, tirsdag tom fredag fra kl. 12.00 – 16.00
Terapibassenget vårt holder 33-34 grader til en hver tid.

• Tilbudet gjelder kun i Vannkanten Badeland, og man kan kun delta på våre vanngympartier dersom ledig plass

• Tilbudet gjelder ikke skolefrie dager.

Prisen er for år 2017 kr 80,- pr. pers. Alle som benytter seg av tilbudet må vise gyldig medlemsbevis fra LKB Hordaland ved kjøp av billett.

Til medlemmenes informasjon kan vi opplyse om våre meget gunstige priser på vår
”velvære”/voksenavdeling. Dette er en voksenavdeling med 18 års aldersgrense. Pris for medlemskap er kr. 580 pr. mnd., eller kr. 495 pr. mnd. for minimum 12 mnd. over avtalegiro. Adgangskort ved første kjøp kr 50,-

Ved kjøp av medlemskap til denne avdelingen kan man benytte badeland og alle dets fasiliteter, og man kan også være med på våre vanngympartier. Vanngympartiene er et gratis tilbud til våre gjester med 25 plasser pr. parti. Påmelding ½ time før timen starter.

Vi håper mange av deres medlemmer vil finne tilbudet attraktivt.

Velkommen!

MEDLEMSFORDELER HOS ULRIKSBANEN:

På Ulriksbanen for medlemmer sesongkort til aktiv pris kr. 450,- Halv pris på enveis billett, og tur/retur får dere barnepris.

Bekkenbelter fra HH.

Vi har bekkenbelter fra HH til utprøving. Ønsker du å prøve et slikt for å se om dette kan være noe for deg, kan du ta kontakt med Mona Nygård Turøy: 928 33 670

 

HØSTENS AKTIVITETER!
• Torsdag 31. august kafétreff kl 12.00 – 14.00 på Smaksverket
• Mandag 4. september kafetreff i Os kl 18.00. Rita har reservert bord på Havnechefen restaurant. Rita ønsker tilbakemelding på tlf 95946647 innen fredag 1. september på hvem som kommer da restauranten ønsker å vite hvor mange en dekker til.
• Tirsdag 26. september kveldskafétreff på Zupperia på Torget kl 19.00-21.00
• 2. oktober del 1 Mindfulnesskurs kl 1900 – 2100 for kvinner med bekkenleddsmerter. MERK NYTT STED SIDEN I VÅR: Sandalsringen 5b, 5225 Nesttun.  (påmelding i neste Bekkennett)
• Mandag 23. oktober del 2 Mindfulnesskurs 19.00 – 21.00 for kvinner med bekkenleddsmerter.
• Fredag 3. november høstfest kl 19.00 på Hotel Zander K (påmelding i neste Bekkennett)
• Lørdag-søndag 25./26. november vannyogahelg på Askøy – foreløpig fullbooket med venteliste
Kafétreffene er det ikke påmelding til, bortsett fra på Os. Det er bare å komme alene eller med baby 😊 Hyggelige og uformelle treff hvor vi dekker maten med midler fra ExtraExpress. Drikke betales av den enkelte. Det er alltid en eller flere fra styret og/eller likepersoner/kontaktpersoner til stede. Velkommen!
NB! CAFETREFFENE SOM VI SKULLE HA 13.NOVEMBER OG 5.DESEMBER FLYTTER VI TIL ETTER NYTTÅR. VI SKAL HA HØSTFEST OG VANNYOGAHELG I NOVEMBER, OG VI SER AT VÅR KAPASITET OG TID IKKE STREKKER TIL NOEN FLERE ARRANGEMENTER FØR JUL. MEN KJEKT Å HA NOE Å SE FREM TIL ETTER NYTTÅR OGSÅ.

SIDEMEDLEMSSKAP I LKB

Hvis du tilbringer tid andre steder i landet med jevne eller ujevne mellomrom kan du melde deg inn som sidemedlem i andre lokallag for bare 30,00 pr år. Sidemedlemskap utløser ekstra støtte til lokallaget du er sidemedlem i og du kan delta på arrangementer på lik linje med andre medlemmer. Vi har flere sidemedlemmer her i Hordaland LKB.

GRASROTANDELEN
Hvis du spiller hos Norsk Tipping kan du gi grasrotandelen til LKB Hordaland. Alle monner drar! Organisasjonsnummeret vårt er 986 940 715.

Vi har også en Facebookgruppe: LKB Hordaland gruppe for kvinner med bekkenleddsmerter

 

Ta gjerne kontakt med oss på hordaland@lkb.no 🙂