LKB Østfold

Ta kontakt med oss på ostfold@lkb.no

Hei, så hyggelig at du ble nysgjerrig på LKB Østfold!

Vi er et lokallag med ca 65 medlemmer som etter beste evne forsøker å skape et aktivt treffsted for kvinner med ulike utfordringer i forbindelse med bekkenleddsmerter i Østfold. Vi ønsker å være et sted hvor vi kan møtes og ha det hyggelig sammen, hvor man blir sett og forstått. Latter er en viktig del av å ha god livskvalitet, og våre arrangement legger vekt på høy sosial faktor. Å snakke med likesinnede kan ofte være en hjelp når man har det vanskelig, både når det gjelder kontakt med det offentlige, hvordan forholde seg til familien, venner, arbeidslivet, behandlingsapparatet, og ikke minst seg selv. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med en av våre likepersoner når du måtte ha behov for det.

Klikk deg gjerne inn på LKBs aktivitetskalender for å se våre aktiviteter. Vi vil gjerne høre hva våre medlemmer ønsker av oss, så har du forslag og ønsker- ikke nøl med å ta kontakt!

Vi har en åpen Facebookside og en Facebookgruppe for våre medlemmer hvor informasjon og arrangement blir lagt ut. Her kan også medlemmene dele artikler eller andre ting man mener flere i samme situasjon kan ha nytte av.

Vi er også å nå pr mail på ostfold@lkb.no

Styret i LKB Østfold:

Leder: Grete Elise Dahlen Fjellgaard

Har vært medlem i LKB siden 2009, har vært styremedlem siden 2014 og ble valgt inn som leder i 2016. Bor på Opsund i Sarpsborg.

Økonomiansvarlig: May-Helen Olsen

Har vært medlem i LKB siden 2010, har vært styremedlem siden 2013 og ble valgt inn som økonomiansvarlig i 2014. Bor på Kløvningsten, Borgenhaugen i Sarpsborg.

Styremedlem: Iren Vestskogen

Har vært medlem i LKB siden 2015, gikk inn som vikar for styremedlem i permisjon i 2018 og ble valgt inn som styremedlem i 2019. Bor på Grålum i Sarpsborg.

Trenger du noen å snakke med? Ta gjerne kontakt med vår likeperson:

Anette Simonsen    tlf: 974 84 006

Kontaktpersoner:

May-Helen Olsen     tlf: 99 62 20 60 (Kontaktperson for varmtvannstrening)

Ellen Merete Knutsen     tlf. 98 47 96 50 (Hjelpemidler)

Faste aktiviteter      

Bassengtrening med matpakkelunsj for medlemmer i LKB Østfold hver onsdag kl.11:00 på Blekkspruten i Fredrikstad. Ta gjerne kontakt med May-Helen Olsen hvis du ønsker å prøve.