LKB Østfold

Ta kontakt med oss på ostfold@lkb.no

Hei, så hyggelig at du ble nysgjerrig på LKB Østfold!

Vi er et lokallag med ca. 60 medlemmer som etter beste evne forsøker å skape et aktivt treffsted for kvinner med ulike utfordringer i forbindelse med bekkenleddsmerter i Østfold. Vi ønsker å være et sted hvor vi kan møtes og ha det hyggelig sammen, hvor man blir sett og forstått. Latter er en viktig del av å ha god livskvalitet, og våre arrangement legger vekt på høy sosial faktor. Å snakke med likesinnede kan ofte være en hjelp når man har det vanskelig, både når det gjelder kontakt med det offentlige, hvordan forholde seg til familien, venner, arbeidslivet, behandlingsapparatet, og ikke minst seg selv. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med en av LKB sine likepersoner når du måtte ha behov for det.

Vi vil gjerne høre hva våre medlemmer ønsker av oss, så har du forslag og ønsker- ikke nøl med å ta kontakt!

Vi har en åpen Facebookside og en Facebookgruppe for våre medlemmer hvor informasjon og arrangement blir lagt ut. Her kan også medlemmene dele artikler eller andre ting man mener flere i samme situasjon kan ha nytte av.

Vi er også å nå på e-post ostfold@lkb.no

 

Styret i LKB Østfold:

Leder:

Ellen Merete Knutsen

Har vært medlem i LKB siden 2010, ble valgt inn som varamedlem i 2016 og tok senere over etter avtroppende styremedlem. Var ute av styret i LKB Østfold en periode, på grunn av lederverv i LKB hovedstyre. Ble valgt som leder i LKB Østfold i 2022. Bor på Dale, Gressvik i Fredrikstad.

Økonomiansvarlig:

May-Helen Olsen

Har vært medlem i LKB siden 2010, ble styremedlem i 2013 og ble valgt inn som økonomiansvarlig i 2014. Bor på Kløvningsten, Borgenhaugen i Sarpsborg.

Styremedlem:

Erika Nesteng

Har vært medlem i LKB siden 1999, har også tidligere hatt verv i LKB Østfold, og ble på nytt valgt inn som styremedlem i 2022. Bor på Onsøy i Fredrikstad.

 

Kontaktpersoner:

May-Helen Olsen             Tlf. 99 62 20 60 (Kontaktperson for varmtvannstrening)

Ellen Merete Knutsen    Tlf. 98 47 96 50 (Hjelpemidler)

 

Faste aktiviteter

Bassengtrening med matpakkelunsj for medlemmer i LKB Østfold hver onsdag kl.11:00 på Blekkspruten i Fredrikstad. Ta gjerne kontakt med May-Helen Olsen hvis du ønsker å prøve.