Ta kontakt med oss på ostfold@lkb.no

Hei, så hyggelig at du ble nysgjerrig på LKB Østfold!

Vi er et lokallag med ca 60 medlemmer som etter beste evne forsøker å skape et aktivt treffsted for kvinner med ulike utfordringer i forbindelse med bekkenleddsmerter i Østfold. Vi ønsker å være et sted hvor vi kan møtes og ha det hyggelig sammen, hvor man blir sett og forstått. Latter er en viktig del av å ha god livskvalitet, og våre arrangement legger vekt på høy sosial faktor. Å snakke med likesinnede kan ofte være en hjelp når man har det vanskelig, både når det gjelder kontakt med det offentlige, hvordan forholde seg til familien, venner, arbeidslivet, behandlingsapparatet, og ikke minst seg selv. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med en av våre likepersoner når du måtte ha behov for det.

Klikk deg gjerne inn på vår aktivitetskalender for å se om noe kan friste. Vi vil gjerne høre hva våre medlemmer ønsker av oss, så har du forslag og ønsker- ikke nøl med å ta kontakt!

Vi finnes også på facebook hvor informasjon og arrangement blir lagt ut. Her kan også medlemmene dele artikler eller andre ting man mener flere i samme situasjon kan ha nytte av.

Vi er også å nå pr mail på ostfold@lkb.no

 

 

Styret:

Leder: Grete Elise Dahlen Fjellgaard

Har vært medlem i LKB siden 2009, vært styremedlem siden 2014 og ble valgt inn som leder i 2016. Bor på Opsund i Sarpsborg.

 

Nestleder: Erika Nesteng

Har vært medlem i LKB siden 1999, vært aktiv i styret i flere omganger, senest nå fra 2014. Bor på Slevik, Onsøy i Fredrikstad.

 

Økonomiansvarlig: May-Helen Olsen

Har vært medlem i LKB siden 2010, vært styremedlem siden 2013 og ble valgt inn som økonomiansvarlig i 2014. Bor på Kløvningsten, Borgenhaugen i Sarpsborg.

 

Styremedlem: Ellen Merete Knutsen

Har vært medlem siden 2010, ble valgt inn i styret i 2016. Bor på Dale, Gressvik i Fredrikstad.

 

Likepersoner:

Kersti K. Thøgersen tlf: 913 55 260

Anette Simonsen tlf: 974 84 006

 

Kontaktpersoner:

Erika Nesteng tlf: 470 29 280 (Medlemskontakt)

Kersti K. Thøgersen tlf: 913 55 260 (Bassengtrening)